Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Conversation Set, utemöbel, grey, Trimm Copenhagen

  • 21 400 kr

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Conversation Set, på altanen, i uterummet, på balkongen eller vid poolen. Conversation Set ä

I lager
Dela

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Conversation Set, på altanen, i uterummet, på balkongen eller vid poolen. 

Conversation Set är perfekt för dig om du vill inreda din terrass i ett enkelt steg. Det här är ett set som innehåller allt du behöver för att skapa en mysig uteplats.

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat utemöbler som tål att stå ute året runt. De är dessutom läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Setet innehåller:

2 Arm-strong fåtöljer (L: 115 x B: 90 x H: 76 cm)
1 Tiny Moon (70 x 40 cm)
1 Terrazzo-bricka (Ø 55 cm)
1 filt (140 x 180 cm)

Material: Sunbrella Plus® 

Vatten- och fläckavvisande
Resistent mot alger
UV- och blekningsbeständig
Material som andas
Lätt vikt - lätt att flytta runt

Fyllning: Silicone & EPS-pärlor

Rengöring/underhåll: 

Borsta bort smuts eller använd en dammsugare. Spola ner tyget ordentligt och förbered en rengöringslösning av vatten och milt rengöringsmedel (40 ° C). Använd en mjuk borste för att rengöra. Låt rengöringslösningen suga in i tyget. Se till att skölja noggrant för att ta bort alla tvålrester. Låt Sunbrella endast lufttorka.

OBS: För en mjukare stol, ta bort några av EPS-pärlorna inuti.

När du tar emot dina nya utomhusprodukter kan du uppleva ljusa märken på tygytan. Detta är rester från tygets bakre beläggning och är en del av möbelns helhetsuttryck. Det kommer dock att blekna ut och försvinna med tiden och när det används regelbundet.

Manual