Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Cozy Set, utemöbel, taupe, Trimm Copenhagen

  • 13 240 kr

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Cozy Set, på altanen, i uterummet, på balkongen eller vid poolen. Cozy Set är perfekt för de

I lager
Dela

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Cozy Set, på altanen, i uterummet, på balkongen eller vid poolen. 

Cozy Set är perfekt för de flesta stadsbalkonger. Den flexibla och bekväma dagbädden Mini Rocket, kan användas mot väggen med de medföljande kuddarna för att skapa ett mysigt hörn. Använd den tillsammans med puffen Tiny Moon och kompletterande Terrazzo Tray, så har du allt du behöver för att skapa en mysig uteplats.

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat utemöbler som tål att stå ute året runt. De är dessutom läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Setet innehåller:
1 Mini Rocket Taupe (120 × 70 × 40 cm)
1 Tiny Moon Taupe (70 x 40 cm)
1 Terrazzo-bricka (Ø 55 cm)
3 små kuddar 

Material: Sunbrella Plus® 

Vatten- och fläckavvisande
Resistent mot alger
UV- och blekningsbeständig
Material som andas
Lätt vikt - lätt att flytta runt

Fyllning: Silicone & EPS-pärlor

Rengöring/underhåll: 

Borsta bort smuts eller använd en dammsugare. Spola ner tyget ordentligt och förbered en rengöringslösning av vatten och milt rengöringsmedel (40 ° C). Använd en mjuk borste för att rengöra. Låt rengöringslösningen suga in i tyget. Se till att skölja noggrant för att ta bort alla tvålrester. Låt Sunbrella endast lufttorka.

OBS: För en mjukare stol, ta bort några av EPS-pärlorna inuti.

När du tar emot dina nya utomhusprodukter kan du uppleva ljusa märken på tygytan. Detta är rester från tygets bakre beläggning och är en del av möbelns helhetsuttryck. Det kommer dock att blekna ut och försvinna med tiden och när det används regelbundet.

Manual