Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Cocoon hängstol, utemöbel, grey, Trimm Copenhagen

  • 15 000 kr

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Cocoon, på altanen, i uterummet, i trädgården, på balkongen eller vid poolen. Cocoon Hang Ch

I lager
Dela

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Cocoon, på altanen, i uterummet, i trädgården, på balkongen eller vid poolen. 

Cocoon Hang Chair Outdoor består av ett fantastiskt tyg och en aluminiumram som ger ett lätt och vackert utseende. 

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat utemöbler som tål att stå ute året runt. De är dessutom läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Storlek: 112 x 67 x 165 cm

Vikt: 11,5 kg

Material: pulverlackerad aluminium och tyget Sunbrella Plus® 

Vatten- och fläckavvisande
Resistent mot alger
UV- och blekningsbeständig
Material som andas
Lätt vikt - lätt att flytta runt

Rengöring/underhåll: 

Borsta bort smuts eller använd en dammsugare. Spola ner tyget ordentligt och förbered en rengöringslösning av vatten och milt rengöringsmedel (40 ° C). Använd en mjuk borste för att rengöra. Låt rengöringslösningen suga in i tyget. Se till att skölja noggrant för att ta bort alla tvålrester. Låt Sunbrella endast lufttorka.

När du tar emot dina nya utomhusprodukter kan du uppleva ljusa märken på tygytan. Detta är rester från tygets bakre beläggning och är en del av möbelns helhetsuttryck. Det kommer dock att blekna ut och försvinna med tiden och när det används regelbundet.

Manual