Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Brick corner module, utemöbel, grå, Trimm Copenhagen

  • 16 300 kr

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Brick, på altanen, i uterummet, på balkongen eller vid poolen. Brick Corner Module är en lyx

I lager
Dela

Skapa en mysig, avslappnad och elegant utomhusmiljö med snygga Brick, på altanen, i uterummet, på balkongen eller vid poolen. 

Brick Corner Module är en lyxig moduldel som består av en pulverlackerad rostfri stomme och tre kuddar. Den kan kombineras med andra Brickmoduler för att skapa en utomhussoffa som passar just hos dig. Självklart går den lika bra att använda inomhus.

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat utemöbler som tål att stå ute året runt. De är dessutom läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Klämhållare för anslutning av fler moduler ingår.

Storlek: 93 × 81 × 74 cm 

Sitthöjd: 37 cm

Material: Sunbrella Plus® 

Vatten- och fläckavvisande
Resistent mot alger
UV- och blekningsbeständig
Material som andas
Lätt vikt - lätt att flytta runt

Fyllning: Silicone & EPS-pärlor

Rengöring/underhåll: 

Borsta bort smuts eller använd en dammsugare. Spola ner tyget ordentligt och förbered en rengöringslösning av vatten och milt rengöringsmedel (40 ° C). Använd en mjuk borste för att rengöra. Låt rengöringslösningen suga in i tyget. Se till att skölja noggrant för att ta bort alla tvålrester. Låt Sunbrella endast lufttorka.

OBS: För en mjukare stol, ta bort några av EPS-pärlorna inuti.

När du tar emot dina nya utomhusprodukter kan du uppleva ljusa märken på tygytan. Detta är rester från tygets bakre beläggning och är en del av möbelns helhetsuttryck. Det kommer dock att blekna ut och försvinna med tiden och när det används regelbundet.

Manual