Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

BITZ Kusintha vattenflaska 1,2 liter grön

  • 163 kr

Fin vattenflaska i sprayfärgat återvunnet glas med en läcker, rustik look. Den patenterade stängningen av flaskan har en keramisk propp med glansig reaktiv glas

I lager
Dela

Fin vattenflaska i sprayfärgat återvunnet glas med en läcker, rustik look. Den patenterade stängningen av flaskan har en keramisk propp med glansig reaktiv glasyr i en grön färg som passar glasets nyans. 

Kusintha-glaset tillverkas i Spanien, och de vackra färgerna är anpassade för att matcha de färgglada glasyrerna i BITZ populära stengodsserie.

Kusintha är ett initiativ startat av Christian Bitz och Lisette Rützou i samarbete med Dansk Röda korset. Kusintha betyder förändring, och just förändring är målet med projektet. När du köper flaskan stöder du samtidigt utsatta barn i Malawi.

Vatten är viktigt, och särskilt bristen på mat och vatten är en utmaning i Malawi, där endast 1/3 av befolkningen har tillgång till rent vatten. Ditt stöd till Kusintha går bland annat till arbetet med att borra lokala brunnar i de fattigaste områdena. Kortare avstånd till en brunn ger kvinnor och barn möjlighet att arbeta och gå i skolan.