Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Champagneglas Cabernet Lines, 2-pack, Holmegaard

  • 397 kr
  • 286 kr

Cabernet Lines champagneglas från danska Holmegaard har vackra ingraverade linjer som följer den glasböjda formen och roterar runt glaset när de går uppåt, leke

I lager
Dela

Cabernet Lines champagneglas från danska Holmegaard har vackra ingraverade linjer som följer den glasböjda formen och roterar runt glaset när de går uppåt, leker med optik medan de överlappar varandra. De skapar ett mycket elegant och subtilt mönster, vilket ger en extra dimension till din smakupplevelse.

De här champagneglasen har skapats för att förbättra den bubbliga upplevelsen av din favoritfestdrink, oavsett om du planerar en champagnebrunch, poppar korkar för ett speciellt tillfälle eller bara vill fira en vanlig arbetsdag. Kom ihåg att champagne måste hällas försiktigt längs glasets insida för att behålla så mycket smak och så många bubblor som möjligt.

Designern bakom glasen är Peter Svarrer som önskat kombinera en god funktion med en vacker estetik. Champagneglasen kan användas både till vardags och till fest och kan gärna kombineras med andra glas i Cabernet Lines-serien.

Champagneglasen presenteras i en låda med två och är en idealisk present, inte minst åt dig själv!

Glasen rymmer 29 cl.

Höjd: 21 cm

Diameter: 8 cm

Tål maskindisk, högst 55 grader.