Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Träfigur Mr. B'eagle Smoke Stained Oak Small, boyhood

  • 830 kr
  • 706 kr

Känner du igen honom?Med Mr. B'eagle i massiv ek har det danska designföretaget boyhood blåst liv i "serietidningsuniversumet" och skapat en plats att titta när

I lager
Dela

Känner du igen honom?

Med Mr. B'eagle i massiv ek har det danska designföretaget boyhood blåst liv i "serietidningsuniversumet" och skapat en plats att titta när du bara behöver en trevlig återförening med ”vänner” och ett litet nostalgiskt leende på dina läppar.

Boyhood-design matchar perfekt hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska ut, de inspirerar också glada minnen från goda tider.

Det här är en perfekt present till designälskaren, bröllop, dop, konfirmation, födelsedag, studenten eller till dig själv. 

Höjd: 14 cm

Bredd: 7,4 cm

Längd: 9,5 cm

Boyhood är ett danskt designföretag, som designar och producerar moderna designobjekt. 

Samlingarna är utvecklade av designern Jakob Burgsø som skapar föremålen i naturmaterial av hög kvalitet, från en stolt skandinavisk hantverkstradition.

Torka av med torr trasa. Bör ej placeras i direkt solljus eller nära värme som tex en öppen spis eller radiator. Variationer i färg och material förekommer naturligt då produkten är framställd av äkta trä.