Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Träfigur Maverick Oak Small, flygplan, boyhood

  • 420 kr
  • 357 kr

Det fanns inga gränser för vart du kunde flyga till när du väl hade vikt den perfekta pappersplanet som kunde sväva riktigt långt!Maverick är ett lysande minne

I lager
Dela

Det fanns inga gränser för vart du kunde flyga till när du väl hade vikt den perfekta pappersplanet som kunde sväva riktigt långt!
Maverick är ett lysande minne från den tid då det bara tog ett enda kast för att komma ut i världen. 

Pappersplanet är här gjord av ek. Lätt och luftigt - alltid redo för avresa.

Boyhood-design matchar perfekt hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska ut, de inspirerar också glada minnen från goda tider och lägger ett nostalgiskt leende på dina läppar.

Det här är en perfekt present till designälskaren, bröllop, dop, konfirmation, födelsedag, studenten eller till dig själv. 

Höjd: 5 cm

Bredd: 10,6 cm

Längd: 14 cm

Boyhood är ett danskt designföretag, som designar och producerar moderna designobjekt. 

Samlingarna är utvecklade av designern Jakob Burgsø som skapar föremålen i naturmaterial av hög kvalitet, från en stolt skandinavisk hantverkstradition.

Torka av med torr trasa. Bör ej placeras i direkt solljus eller nära värme som tex en öppen spis eller radiator. Variationer i färg och material förekommer naturligt då produkten är framställd av äkta trä.