Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Träfigur Ballon D'og Smoked Small, boyhood

  • 830 kr
  • 706 kr

Som barn var din största önskan kanske att få en hund. Det näst bästa var att få en vuxen att forma en färgglad ballonghund. Med Ballon D'og återupplivas k

I lager
Dela

Som barn var din största önskan kanske att få en hund. Det näst bästa var att få en vuxen att forma en färgglad ballonghund. 
Med Ballon D'og återupplivas känslan genom att skapa det älskade djuret som en snygg inredningsdetalj. Träfiguren är formad precis som den klassiska ballonghunden - men i massiv ek, så den tappar aldrig luften.

Boyhood-design matchar perfekt hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska ut, de inspirerar också glada minnen från goda tider och lägger ett nostalgiskt leende på dina läppar.

Det här är en perfekt present till designälskaren, bröllop, dop, konfirmation, födelsedag, studenten eller till dig själv. 

Höjd: 13 cm

Bredd: 5,5 cm

Längd: 16,3 cm

Boyhood är ett danskt designföretag, som designar och producerar moderna designobjekt. 

Samlingarna är utvecklade av designern Jakob Burgsø som skapar föremålen i naturmaterial av hög kvalitet, från en stolt skandinavisk hantverkstradition.

Torka av med torr trasa. Bör ej placeras i direkt solljus eller nära värme som tex en öppen spis eller radiator. Variationer i färg och material förekommer naturligt då produkten är framställd av äkta trä.