Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Träfigur Admiral Oak Small, boyhood

  • 420 kr
  • 210 kr

Tidningar kunde snabbt få ett nytt liv när de kom i kreativa barns händer. En sida inrikesnyheter kunde förvandlas till den vackraste båten med segel, som kunde

I lager
Dela
Lagersaldo: 1

Tidningar kunde snabbt få ett nytt liv när de kom i kreativa barns händer. En sida inrikesnyheter kunde förvandlas till den vackraste båten med segel, som kunde flyta i ett badkar, en pöl eller till och med i en sjö, om man hade turen att bo på en sådan plats.
Med Admiral sätter vi kursen mot en estetisk reproduktion av barndomens pappersbåt, här i massiv ek med en dold magnet som håller seglet på plats.

Boyhood-design matchar perfekt hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska ut, de inspirerar också glada minnen från goda tider och lägger ett nostalgiskt leende på dina läppar.

Det här är en perfekt present till designälskaren, bröllop, dop, konfirmation, födelsedag, studenten eller till dig själv. 

Höjd: 7 cm

Bredd: 5,2 cm

Längd: 14 cm

Boyhood är ett danskt designföretag, som designar och producerar moderna designobjekt. 

Samlingarna är utvecklade av designern Jakob Burgsø som skapar föremålen i naturmaterial av hög kvalitet, från en stolt skandinavisk hantverkstradition.

Torka av med torr trasa. Bör ej placeras i direkt solljus eller nära värme som tex en öppen spis eller radiator. Variationer i färg och material förekommer naturligt då produkten är framställd av äkta trä.