Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Skulptur/väggdekoration Brains Look, Kosta Boda

  • 2 794 kr

Letar du efter en detalj i hemmet som ger en wow-faktor och sticker ut på ett härligt sätt, är detta någonting för dig. En helt underbar detalj! Häng den läckra

I lager
Dela

Letar du efter en detalj i hemmet som ger en wow-faktor och sticker ut på ett härligt sätt, är detta någonting för dig. En helt underbar detalj! Häng den läckra skulpturen på väggen, eller låt den bara ligga framme på en favoritplats. 

Höjd: 13,5 cm

Bredd: 8,5 cm

Ett dekorativt samlarobjekt som lätt kan fästas på vägg med medföljande rostfri klammer. 

Frihandsarbete på pipan kombineras med gjutning för att sedan slipas och poleras för hand. ”Look in” har ett slipat ”fönster” som ger en möjlighet att titta in. Färg och bladsilver appliceras på det färdigformade huvudet. ”Look 1”, den vita tråden spinns på för hand på den inre detaljen för att sedan eldpoleras kraftigt. Ränderna representerar vindlande tankespår.

Formgivare: Bertil Vallien

Bertil Vallien är Sveriges mest berömde glaskonstnär och mångfaldigt prisbelönt och rikt representerad på världens museer. Bertil Vallien arbetar med en mytisk, drömsk och symbolisk motivvärld och bedriver vad han själv beskriver som en forskargärning, i nära samverkan med sina medarbetare, vilka flera arbetat nära Bertil Vallien i decennier.

Munblåst i Småland.

Varje glashuvud är unikt och kan skilja sig från produktbilden.