Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Reindeer Bumble, oak, small, Hoptimist

  • 595 kr
  • 298 kr

En charmig träfigur, perfekt för hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

En charmig träfigur, perfekt för hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska ut, de skapar också ett leende på dina läppar.

En älskad inredningsdetalj för både stora och små, känd för sin härliga design med mjuka runda former och guppande huvud.

Det här är en perfekt present till designälskaren, bröllop, dop, konfirmation, födelsedag, studenten eller till dig själv. 

Höjd: 9 cm

Diameter: 5 cm

Material: ek och stål

Hornen är gjorda av laserskuren fanerad skiva och är avsiktligt inte limmade i hålen. Detta för att du ska kunna ta bort dem och använda produkten som dekoration året runt.

Ge en Hoptimist och upplev glädjen i att ge. Gustav Ehrenreich skapade den glada rörelsen i slutet av 1960-talet, som har fått en plats i dansk designhistoria.

Idag finns det en glad Hoptimist för varje tillfälle. Så var den än befinner sig kommer en Hoptimist garanterat att sprida glädje. Det är hela idén bakom Hoptimisterna, att sprida glädje och få fram ett leende på allas läppar.

Reindeer Bumble i ek är ett högkvalitativt hantverk. Varje Hoptimist har sitt individuella utseende på grund av träets unika och speciella uttryck.