Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Puff Full moon, teddy nature, Trimm Copenhagen

  • 8 145 kr

Full Moon Teddy är en stor, mysig puff i ett fluffigt teddymaterial. Du kan enkelt flytta den på grund av dess lätta vikt och handtag. Full Moon är fylld med EP

I lager
Dela

Full Moon Teddy är en stor, mysig puff i ett fluffigt teddymaterial. Du kan enkelt flytta den på grund av dess lätta vikt och handtag. Full Moon är fylld med EPS-pärlor som har en isolerande effekt som också ger stort stöd.

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.

Full Moon Teddy är en supermjuk, mysig och bekväm puff för inomhusbruk. En härlig möbel om du vill skapa en mysig och bra plats för både vila och sällskap. 

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat möbler som är läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Du kan enkelt flytta runt puffen på grund av dess lätta vikt. Full Moon fylls med EPS-pärlor som har en isolerande effekt som också ger ett bra stöd. 

Du kan ta bort överdraget, tvätta det i maskinen och torktumla. Puffen är tillverkad av ekologisk bomull och har en fin andningsförmåga.

Storlek: 115 × 40 cm

Material: eco teddy cotton

Fyllning: EPS-pärlor

Tvättråd: tvätta i 30 grader, torktumla