Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Puff Full moon, beige wool, Trimm Copenhagen

  • 8 145 kr

Puffen Full Moon Wool är en jättebekväm beanbag för inomhusbruk. Använd den i vardagsrummet som en extra sittplats vid soffan eller som ett bord med en bricka p

I lager
Dela

Puffen Full Moon Wool är en jättebekväm beanbag för inomhusbruk. Använd den i vardagsrummet som en extra sittplats vid soffan eller som ett bord med en bricka på. Ullen är fläckresistent och har god andningsförmåga.

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.


Överdraget är avtagbart så att du kan rengöra det separat. Full Moon inomhus har samma komfort och stöd som den klassiska utomhusversionen.

Du kan enkelt flytta den på grund av dess lätta vikt och handtag. Full Moon är fylld med EPS-pärlor som har en isolerande effekt som också ger stort stöd. 

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat möbler som är läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Puffen fylls med medföljande EPS-pärlor som har en isolerande effekt som också ger ett bra stöd. 

Du kan ta bort överdraget, tvätta det i maskinen och torktumla. Puffen är tillverkad av ekologisk bomull och har en fin andningsförmåga.

Storlek: 115 × 40 cm

Material: ull

Fyllning: EPS-pärlor

Tvättråd: ylletvätt eller kemtvätt, torka plant på en handduk, torktumla ej

Strykning: medelvärme