Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Fåtölj Lounge satellite, beige wool, Trimm Copenhagen

  • 4 880 kr

Fåtöljen Lounge satellite är en supermjuk, mysig och bekväm loungefåtölj för inomhusbruk. En härlig möbel om du vill skapa en mysig och bra plats för

I lager
Dela

Fåtöljen Lounge satellite är en supermjuk, mysig och bekväm loungefåtölj för inomhusbruk. En härlig möbel om du vill skapa en mysig och bra plats för både vila och sällskap.

OBS! Beställningsvara, ca 1-4 veckors leveranstid. Särskilda köpvillkor gäller då produkten specialbeställs och produceras efter just din beställning.

Lounge Satellite Wool är en högkvalitativ, lyxig beanbag för inomhusbruk.  

Ullen är av hög kvalitet, fläckresistent och som dessutom andas.
Det finns en inre bönsäck och överdraget är avtagbart så att du kan rengöra det separat. Fåtöljen har samma komfort och stöd som den klassiska utomhusversionen.

Grundaren till Trimm Copenhagen, Rikke Gjørlund, har designat möbler som är läckra, tåliga, omslutande och bekväma att sitta i. Perfekt!

Du kan enkelt flytta runt Lounge satellite på grund av dess lätta vikt. Stolen fylls med EPS-pärlor som har en isolerande effekt som också ger ett bra stöd. 

Du kan ta bort överdraget och tvätta det i maskinen och torktumla. 

Fåtöljen är tillverkad av ekologisk bomull och har en fin andningskomfort. Denna fåtölj kommer att vara ett perfekt tillskott till vardagsrummet, barnrummet eller sovrummet.

Storlek: 86 × 70 × 90 cm

Material: ull

Fyllning: EPS-pärlor

Tvättråd: ylletvätt eller kemtvätt, torka plant på en handduk, torktumla ej

Strykning: medelvärme