Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Ljusstake/vas Kokong, vit, design Bernadotte & Kylberg, Kähler

  • 395 kr
  • 198 kr

I Kokong kombinerar ljusstaken vacker modern design med det klassiska hantverket i keramikvärlden. De droppformade hålen är snidade för hand och den vita färgen

I lager
Dela
Lagersaldo: 3

I Kokong kombinerar ljusstaken vacker modern design med det klassiska hantverket i keramikvärlden. De droppformade hålen är snidade för hand och den vita färgen ger ett autentiskt utseende. Ljusstaken består av två klassiska former i matt och glansig glasyr, som tillsammans bildar det karismatiska uttrycket. 2-i-1-designen erbjuder flera olika användningsområden. Använd den inre cylindriska ljushållaren för ljus och yttervasen för värmeljus, eller använd ljusstaken som en liten vas för en enda blomma.

Storlek: 12,5 cm

Bernadotte & Kylberg är en svensk designduo som skapar både industriell och grafisk design med fokus på slutanvändaren. Deras designfilosofi är att skapa ikoniska och inspirerande mönster som varar. Bernadotte & Kylberg är en global designbyrå som grundades 2012 och har sedan dess utfört designuppgifter för ett stort antal ledande varumärken både nationellt och internationellt.