Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Lanterna Faro, 30 cm, svart, Morsø

  • 795 kr
  • 398 kr

Faro, Morsøs stilrena lykta är en vacker fyr i mörkret. Fin för sig själv eller tillsammans med andra lanternor. Tillverkad i svart pulverlackerat järn, so

I lager
Dela

Faro, Morsøs stilrena lykta är en vacker fyr i mörkret. Fin för sig själv eller tillsammans med andra lanternor. 

Tillverkad i svart pulverlackerat järn, som klarar alla slags väder, och med handtag i borstat rostfritt stål har lyktan en design som är både kraftfull och elegant på samma gång.

Höjd: 30 cm inkl. handtag

Bredd: 14 cm

Material: järn, stål

Faro är det italienska ordet för fyr. Inspirerad av just de vackra gamla fyrarna som i århundraden har visat människan vägen genom mörkret, är Morsøs nya Faro-lykta skapad för att lysa upp i vinter- och höstmörkret, tidiga vårkvällar och i den klara sommarnatten. 


Den stilrena lyktan från Morsø är som ett vackert riktmärke i mörkret. Som ett utsökt uttryck för industriell design och som ett stycke unikt konsthantverk förkroppsligar Faro själva kärnan i Morsøs designarbete: att skapa den perfekta balansen mellan ett konkret praktiskt värde och en känslomässigt värdefull upplevelse.

Sedan den unge N.A. Christensen 1853 startade äventyret med sitt järngjuteri på ön Mors, har innovation, design och bra hantverk varit i fokus för det ikoniska varumärket. Det är värden som präglar även Faro-lyktan.