Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Hurricane Lamp Boule Green, large, 18,5 cm, Skogsberg&Smart

  • 4 490 kr

Hurricane Lamp Boule Green, storlek large, är en limited edition från Skogsberg&Smart.Den läckra stora ljuslyktan blir en stilfull och exklusiv inredningsde

I lager
Dela

Hurricane Lamp Boule Green, storlek large, är en limited edition från Skogsberg&Smart.

Den läckra stora ljuslyktan blir en stilfull och exklusiv inredningsdetalj i ditt hem.

Höjd: 18,5 cm

Diameter: 13 cm 

Levereras i fin presentask.

Eftersom Hurricane Boule Large görs helt för hand är varje exemplar är unikt, som ett konstverk. Hurricane Boule Large är också mycket vacker som vas för en bukett eller ytterkruka till en krukväxt.

Kom ihåg att varje ljuslykta är unik, så avvikelser på +/- 3% är en del hantverket och charmen i vår design. Bubblorna tillkommer när man blåser glasmassan i en gjutjärnsform och formas sedan för hand. Ytan är fylld med optiska bubblor som gör att Hurricane Boule får ett skimrande ljus i stilmässigt släktskap med 1970 talets glasdesign.  

Skogsberg & Smart, som grundades år 2008, har specialiserat sig på att skapa dynamiska och innovativa lyxprodukter till hemmet. Produktionen sker av skickliga hantverkare i Tjeckien, som är litet av glasets Mecka.

Skogsberg & Smart finns i prestigefyllda butiker, hotell och restauranger över hela världen, från Skandinavien och Europa, till New York och Fjärran Östern.

Precis som med alla hantverk, kan små variationer förekomma.