Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar via Klarna

Doftljus Hurricane Boule Night fever, Skogsberg & Smart

  • 1 649 kr
  • 1 468 kr

Läckra doftljuset Night fever blir en fin och mysig inredningsdetalj i ditt hem. Hurricane Boule Parfumed Candle är verkligen en Boule med "benefits". Ljus

I lager
Dela

Läckra doftljuset Night fever blir en fin och mysig inredningsdetalj i ditt hem. 

Hurricane Boule Parfumed Candle är verkligen en Boule med "benefits". Ljuset är tillverkat med Eco Soya vax av högsta kvalitet och när ljuset har brunnit ner, tvätta insidan med flytande tvål och din lykta får ett nytt andra liv. Night fever blir en vacker svart Hurricane Boule vas. 

Night fever är svart som natten med en doft som väcker känslan av midvinterskog. En sensuell och exklusiv doft med inslag av muskot, ros, björk och läder. Ljuset brinner i 55-60 timmar och när det brunnit ut kan du lätt tvätta lyktan med tvål och vatten och simsalabim har du en vacker svart vas.

Hurricane Boule är 12 cm hög och 10 cm i diameter. 

Ligger i en fin presentask.

Vikt: ca 1000-1300 gr

Skogsberg & Smart, som grundades år 2008, har specialiserat sig på att skapa dynamiska och innovativa lyxprodukter till hemmet. Produktionen sker av skickliga hantverkare i Tjeckien, som är litet av glasets Mecka.

Skogsberg & Smart finns i prestigefyllda butiker, hotell och restauranger över hela världen, från Skandinavien och Europa, till New York och Fjärran Östern.

Precis som med alla hantverk, kan små variationer förekomma.

SKÖTSELRÅD

Efter ljuset brunnit ner, tvätta försiktigt med en mjuk svamp i ljummet vatten tillsammans med ett milt rengöringsmedel. Tvätta aldrig i diskmaskin. Undvik att använda skarpa föremål, kemikalier eller omfattande polering eftersom det kan skada ytan. Utsätt inte ljuslyktan för extrema temperaturförändringar eller drag. Om du behöver ta bort vax från insidan fyller du stormlyktan upp till hälften med kranvatten och diskmedel och låt det verka i 10 minuter. Ljusvaxet blir varmt och därför lätt att ta bort med en träsked eller korkskruv. Den limmade waxveken tas bäst bort genom att hälla lite tsprit i botten, låta dra en stund och sedan lyfter du lätt upp den försiktigt med en liten tång.

TÄND DIN DOFTLJUS - LYKTA

Så här sköter du ditt HURRICANE BOULE PERMFUMED CANDLE
- Tänd lyktan och när du fått en spegelblank yta, släck det och låt waxets parfym doft till rummet.
- Klipp veken till ca 0,5 cm innan varje tänding
- Bränn inte waxet till alla sista droppen. Då kan din lykta spricka.